, , , , , , , ,

Vidermina Prebiotic pjena za čišćenje 150ml


Vidermina Prebiotic pjena za čišćenje s kiselim (3,0 -3,5) pH za svakodnevno pranje. Nježno čisti i istovremeno pomaže uravnotežiti lokalnu mikrobnu floru. Djeluje kao preventivna terapija u slučaju ponavljajućeg vaginitisa i vaginoze. Djeluje kao potporna terapija tijekom stresa i tijekom trudnoće.

93,26kn

VIDERMINA PREBIOTIC PJENA ZA ČIŠĆENJE 150ml

Vidermina Prebiotic pjena za čišćenje s kiselim (3,0 -3,5) pH za svakodnevno pranje. Nježno čisti i istovremeno pomaže uravnotežiti lokalnu mikrobnu floru. Djeluje kao preventivna terapija u slučaju ponavljajućeg vaginitisa i vaginoze. Djeluje kao potporna terapija tijekom stresa i tijekom trudnoće.

Vidermina Prebiotic je linija s kiselim pH, za preventivnu uporabu protiv ponovljenih upala rodnice (vaginoza i vaginitis). Sadrži formulu za obnavljanje ravnoteže vaginalne mikroflore, jača snagu i aktivnost vlastitih laktobacila žene (unos vanjskih probiotika-laktobacila, nema pouzdanog postojanja u novom okruženju).

Formula koja sadrži prebiotik α-gluko-oligosaharid, mliječnu kiselinu i obogaćena je pro-vitaminom B5, pomaže uravnotežiti vaginalnu floru i pH rodnice i ograničava razvoj patogenih mikroorganizama. Također smiruje i štiti.

MOŽE SE KORISTITI: Tijekom trudnoće i dojenja, prije, za vrijeme i nakon menstruacije dok uzimate kontracepcijsku terapiju, kada plivate u bazenima i posjećujete teretanu, tijekom stresa (povišena razina kortizola negativno utječe na floru laktobacila).

Pjena se preporučuje:

  • Za prevenciju odn. prevencija bakterijskih i / ili gljivičnih infekcija. Ako su znakovi upale već prisutni (svrbež, osjećaj pečenja, pojačani iscjedak, plak, loš miris), koristi se linija Vidermina CLX, a zatim linija Vidermina Prebiotic,
  • nakon upotrebe antibiotika ili antimikotika, lokalnih i / ili sistemskih,
  • u poremećenoj ravnoteži vaginalne mikroflore.

Aktivni sestojci:

  • α-GLUKAN-OLIGIOSAHARID – prebiotik koji pojačava snagu i aktivnost ženskih laktobacila, pomaže uravnotežiti vaginalnu floru i ograničava razvoj patogenih mikroorganizama.
  • MLIJEČNA KISELINA – vlaži i regulira pH rodnice, pomažući regulirati razvoj patogenih mikroorganizama.
  • PRO – VITAMIN B5 – vlaži, umiruje i reepitelizira sluznicu.

UPOTREBA: Prije upotrebe protresite, koristite samo u uspravnom položaju. Jutro i večer tijekom cijele godine. Čisti vanjsku rodnicu i perianalno područje. Nakon nanošenja, ostavite da djeluje nekoliko sekundi, a zatim isperite.

UPOZORENJE: SAMO ZA VANJSKU UPORABU. U slučaju kontakta s očima, temeljito ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktne leće, ako su prisutne i lako je to učiniti. Nastavite ispirati. Spremnik pod pritiskom: može eksplodirati ako se zagrije. Čuvati izvan dohvata djece. Držati podalje od vrućine, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Ne prskajte otvorenim plamenom ili bilo kojim užarenim materijalom. Nemojte probijati ili paliti, čak i kada je prazan. Zaštitite od sunčeve svjetlosti. Ne izlažite temperaturama višim od 50 ° C / 122 ° F. 7% masenog udjela je zapaljivo.

NE SADRŽI SLES, SLS, PARABENE, BOJE I DERIVATE PŠENICE. KLINIČKO I DERMATOLOŠKI TESTIRANO. TESTIRANO NA NIKELU, KOBALTU, KROMU, OLOVU I ŽIVI*
*Manje od 1 ppm. Manje količine mogu uzrokovati preosjetljivost kože.SASTOJCI:
voda, dinatrijum lauret sulfosukcinat, butan, amonijum lauril sulfat, mliječna kiselina, propan, decil glukozid, izobutan, alfa-glukan oligosaharid, fenoksietanol, parfem, polikvaternij-44, etilheksiglicerin, pantenol.ROK UPOTREBE
je naveden na ambalaži.
PROIZVVOĐAČ: Istituto Ganassini di Richere Biochimiche, Milano, Italija.
DOBAVLJAČ: Pharmagea d.o.o., Litostrojska cesta 40, 1000 Ljubljana, Slovenija.