O društvu

O tvrtki

Mi smo mlada farmaceutska tvrtka koja isprepliće medicinsku znanost i mudrost prirode pažljivim odabirom prirodnih proizvoda.

 

Zastupamo tvrtke Panaceo GmbH iz Austrije i Istittuto Ganassini iz Italije, čije proizvode prodajemo u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i našoj internetskoj trgovini.

 

Što nas tjera naprijed?

 

Osim što vjeruju u izvrsne proizvode koji pomažu ljudima, daju nam volju i snagu da pohvalimo i zahvalimo korisnicima naših proizvoda. Neki od njih su nam posebno dragocjeni.

 

Zahvalni smo na pozivu obiteljskog liječnika koji je bio impresioniran fantastičnim učinkom Panacee Med na uspješno liječenje bolesnika s melanomom i koji je to želio podijeliti s nama. Također je vrijedna poruka drugog bolesnika s melanomom koji je, unatoč prognozi crne boje, održavao funkciju jetre detoksikacijom Panacea Medom i tako uspio nastaviti osnovno onkološko liječenje. Takve i slične životne priče onkoloških pacijenata daju nam potvrdu da smo na dobrom putu.

Mnogo je pohvala i hvala sportaša i rekreativaca koji su uz pomoć Panaceo Sporta zaštitili svoje zdravlje, zaštitili se od mikro oštećenja mišića i na taj način uvelike ubrzali regeneraciju, što je još važnije u sportu i rekreaciji. Istodobno su i poboljšali rezultate. Ukratko, “OSJETILI SU NAPREDAK”, kao što smo i obećali.

Ljekarne izvještavaju o izvrsnim učincima naših ginekoloških linija Alkagin i Fitormil. Nakon dugo vremena, mnoge su žene pronašle rješenje za upalu intimnih područja, jer linija Alkagin nudi upravo ono što obično nedostaje u liječenju takvih upala – nudi odabranu mješavinu prirodnih aktivnih sastojaka u odgovarajućem pH okruženju.

Radujemo se pozivima i porukama pacijenata s prehladom ili alergijskim rinitisom koji su oduševljeni učinkovitošću i prednostima linije Tonimer koja prirodno pomaže većini pacijenata sa začepljenim nosom. Posebnu pažnju posvećujemo bebama i mališanima, jer su im nos toliko osjetljivi, ali istodobno toliko potrebni za čišćenjem … Mame kažu, Tonimer Baby je SUPER!

Takve nam poruke daju let da nastavimo pokušavati.

 

Tim Pharmagea

 

Vrtuljak marke