Kako štitimo privatnost?

Kako štitimo privatnost?

1.Općenito

Tvrtka Pharmegea d.o.o. (u daljnjem tekstu Pharmagea), kao davatelj robe i usluga putem web stranice www.pharmagea.com, obvezuje se zaštititi povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske trgovine. Prikupljeni osobni podaci bit će u tvrtki Pharmagea d.o.o. koristi se isključivo za pružanje usluga koje nudimo. U Pharmagei poštujemo povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika naše internetske trgovine te ćemo učiniti sve što je potrebno da ih zaštitimo od bilo kakvih kršenja i zlouporaba. Osobni podaci korisnika jedno su od područja kojem Pharmagea poklanja veliku pažnju i pažnju, jer smo svjesni osjetljive prirode ovog područja.

 

2.Korištenje osobnih podataka

 

Pharmagea u svrhu pružanja usluga koje nudimo, prikuplja, upravlja, obrađuje i pohranjuje sljedeće korisničke podatke:

* ime i prezime;

* adrese za dostavu;

* tvrtka oz. naziv pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);

* porezni broj pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);

* adresa e-pošte (korisničko ime);

* lozinka u šifriranom obliku;

* kontakt telefon;

* zemlja prebivališta;

* ostale podatke koje korisnik dobrovoljno unosi u obrasce u internetskoj trgovini;

* ostale podatke koje korisnik dobrovoljno kasnije doda u svoj profil.

 

Ne odgovaramo za točnost, potpunost i ažurnost podataka koje su unijeli korisnici u Pharmagei.

 

 

3.Kolačići i IP adrese

 

Tvrtka Pharmagea d.o.o. Na početku svake upotrebe internetske trgovine, svakom se korisniku dodjeljuje kolačić za identificiranje, nadgledanje košarice i osiguravanje sljedivosti (tj. “Kolačić”), koji se pohranjuje u memoriju poslužitelja samo za vrijeme posjeta internetske trgovine. i izbrisana nakon jednog sata neaktivnosti. Pharmagea također može pohraniti određene trajne kolačiće na osobno računalo korisnika, kao što je npr. korisnički identifikacijski broj u šifriranom obliku za identifikaciju pri sljedećem posjetu internetskoj trgovini ili ocjenjivanju predmeta, uz pomoć kojeg korisnik zna koji su artikli već ocijenjeni, a neizravno i vanjski kolačići usluge Google Analytics koji se koriste za analizu posjeta web mjestu. Pharmagea može koristiti ove podatke u anonimiziranom sažetom obliku u svrhe statističke analize. U svrhu osiguranja mrežne sigurnosti, Pharmagea također prikuplja IP adrese s kojih korisnici pristupaju internetskoj trgovini.

 

4.Izjava o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika

Tvrtka Pharmagea d.o.o. dužan je zaštititi osobne podatke korisnika svoje internetske trgovine u skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Ni pod kojim uvjetima nećemo davati osobne ili osobne podatke bez izričitog dopuštenja korisnika. druge korisničke podatke trećoj strani ili nećemo dopustiti trećoj strani da vidi osobne ili druge korisničke podatke, osim ako to državna tijela ne zahtijevaju, ako je takva obveza propisana zakonom ili u dobroj vjeri da je takva radnja potrebna za postupke pred sudovima ili drugim državnim tijelima te za zaštitu i ostvarivanje legitimnih interesa davatelja usluga. Svi osobni i drugi podaci koje će korisnik pružiti prilikom prijave u internetsku trgovinu, kao i prilikom narudžbe kupnje proizvoda, uključujući sadržaj narudžbi, bit će zaštićeni u skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka. U Pharmagei nećemo koristiti ove podatke u bilo koje svrhe koje bi mogle naštetiti korisniku ili bilo kojoj drugoj uključenoj osobi. Pharmagea neće koristiti korisničke podatke za slanje promotivne e-pošte ili drugog neželjenog promotivnog materijala, osim za slanje onih promotivnih obavijesti na koje se korisnik pretplaćuje ili. s kojim će se složiti. Pharmagea može koristiti podatke u anonimiziranom sažetom obliku u svrhe statističke analize. Povjerljivost osobnih i ostalih korisničkih podataka neće se kršiti ni u kojem obliku. Pharmagea će dostavnoj službi (npr. Pošta Slovenije, GLS, DHL, UPS itd.) Povjeriti samo potrebne podatke za dostavu proizvoda kupljenih u internetskoj trgovini (podatke o primatelju i adresi za dostavu). Korisnika ćemo kontaktirati putem Pharmagee putem e-maila ako je to potrebno za kupnju u internetskoj trgovini, te putem kontakt telefona samo ako je u postupku registracije ili. bilo je problema s kupnjom u internetskoj trgovini.

5.Provedba politike privatnosti

Sve, u tužbi Pharmagea d.o.o. Zaposlenici s punim ili nepunim radnim vremenom koji imaju pristup osobnim i drugim korisničkim podacima svjesni su dužnosti zaštite osobnih i drugih podataka i dužni su se pridržavati ovih odredbi o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika internetska trgovina. Obveza zaštite osobnih i drugih podataka vrijedi neograničeno, čak i nakon prekida odnosa s Pharmageom. Registrirani korisnici mogu prestati koristiti internetsku trgovinu u bilo kojem trenutku i mogu otkazati registraciju. To čine obavještavanjem Pharmagee o otkazivanju registracije pisanom izjavom (e-poštom). Prije podnošenja izjave o opozivu registracije, korisnik mora podmiriti s Pharmageom sve nepodmirene obveze koje proizlaze iz kupnji izvršenih u internetskoj trgovini. Tvrtka Pharmagea d.o.o. zaštitit će povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske trgovine prema ovoj politici privatnosti čak i u slučaju otkazivanja registracije.

Dodatna objašnjenja

Ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili komentara u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, pošaljite nam e-poštu na: support@pharmagea.com
Više o ovom izvornom tekstuZa dodatne podatke o prijevodu potreban je izvorni tekst
Pošalji povratne informacije
Bočne ploče