, ,

Tonimer lab normal sprej za nos 125ml

Availability:

10 na zalihi


Sterilna izotonična otopina morske vode namijenjena razrjeđivanju i uklanjanju nosne sluzi iz nosnih prolaza odraslih i djece starijih od 10 godina.

77,28kn

10 na zalihi

TONIMER LAB NORMAL SPREJ ZA NOS 125 ml

Sterilna izotonična otopina morske vode s niskim udjelom natrija i blago alkalnim pH. Proizvod je namijenjen uklanjanju i razrjeđivanju sluzi iz nosnih prolaza te vlaženju suhe nosne sluznice. Vlaženjem jačamo funkcioniranje mukocilijarnog sustava nosne sluznice, a time i obrambenu sposobnost gornjih dišnih putova. Pogodan je za odrasle i djecu stariju od 10 godina. Preporučujemo upotrebu Tonimer Panthexyl ili Tonimer Hypertonic za prehladu. Oblik mlaznice sprečava oštećenje nosne sluznice i u obliku je nježnog mlaza:

  • Omekšava sluznicu nosa.
  • U slučaju suhe i / ili nadražene nosne sluznice prirodno čisti nosnu šupljinu.
  • Obnavlja zaštitnu funkciju nosne sluznice.

KAKO KORISTITI:

  • Nakon uklanjanja zaštitne kapice, odrasli i djeca koja mogu samostalno koristiti sprej mogu koristiti Tonimer u bilo kojem položaju. Najbolje je nagnuti se nad sudoper, glave nagnute ustranu. Umetnite mlaznicu za raspršivanje u nosnicu u višem položaju i pritisnite prskalicu. Ponovite postupak s drugom nosnicom.
  • Obrišite i osušite nastavak raspršivača nakon svake uporabe i ponovno zatvorite prskalicu zaštitnim poklopcem.

UČESTALOST UPOTREBE: Individualno po potrebi, nekoliko puta dnevno tijekom 15 dana ili nakon liječničkog savjeta.

OPREZ: Spremnik pod pritiskom: može eksplodirati ako se zagrije. Držati podalje od vrućine, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Nemojte probijati ili paliti, čak i kada je prazan. Zaštitite od sunčeve svjetlosti. Ne izlažite temperaturama višim od 50 ° C / 122 ° F. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod nemojte koristiti osim ovdje kako je navedeno.

SASTOJCI: izotonična otopina morske vode. Bez konzervansa. Rok valjanosti naveden je na pakiranju.

PROIZVOĐAČ: Istituto Ganassini di Richere Biochimiche, Milano, Italija. DOBAVLJAČ: Pharmagea d.o.o., Vodovodna cesta 91, Ljubljana, www.pharmagea.hr

SKU: I48V01870 Kategorije: , , Oznaka: