KOJA VIDERMINA JE PRAVA ZA MENE?

KOJA VIDERMINA JE PRAVA ZA MENE?

Imam prisutnu upalu, gljivičnu (vaginitis) ili bakterijsku (vaginoza). Intimno mjesto me svrbi i peče, ponekad je prisutan neugodan miris i neobičan iscjedak.

CLX (zelena linija)

U slučaju upale, preporučujemo uporabu CLX vaginaleta koje djeluju i na gljivičnu i na bakterijsku upalu. Kako koristiti vaginalete: 1-2 vaginalete dnevno, 5-10 dana.

Ako je neugodan osjećaj prisutan i na vanjskim genitalijama, svakako preporučujemo koristiti CLX intimni gel, namazati i ostaviti, ne ispirati.

Kao pomoćnu terapiju, možete koristiti CLX pjenu za čišćenje, jednom dnevno, za svakodnevno pranje, ostaviti da djeluje 1-2 minute, a zatim isprati.

 

Vidermina Prebiotic pjena za čišćenje 150ml

Upala mi se često ponavlja, ali trenutno upala nije prisutna.

PREBIOTIC (linija boje marelice)

U slučaju čestih upala, koristite Prebiotic pjenu za čišćenje za svakodnevno pranje, jednom dnevno. Ako je upala doista vrlo česta (1x mjesečno), upotrijebite CLX pjenu za čišćenje sa zelenom crtom.

Prebiotik vaginalete preporučuju se za upotrebu nakon uobičajenih uzroka upale, nakon posjeta bazenu, nakon menstruacije, nakon spolnog odnosa s neredovitim partnerom, tijekom terapije antibioticima, u razdobljima jačeg stresa … Preporučena upotreba u ovom slučaju je 1 vaginaleta navečer, 3 dana za redom.

U slučaju vrlo čestih upala (više od 5 puta godišnje), preporučujemo da upalu najprije liječite linijom CLX, a zatim nastavite s upotrebom Prebiotic vaginaleta, 3 mjeseca, nakon menstruacije tijekom 10 dana. Dakle, 3 mjeseca zaredom, svaki put nakon menstruacije konzumirajte po jedan paket Prebiotic vaginaleta, 1 vaginaleta navečer, 10 dana zajedno. Kad prođe period Prebiotika, zaštićeni ste od upale i neće se ponoviti manje od godinu dana.

Želim se zaštititi nakon kritičnih događaja koji su česti uzroci upale (posjet bazenu, fitnes, spolni odnos s neredovitim partnerom, terapija sustavnim antibioticima, razdoblje stresa, vrijeme nakon menstruacije).

PREBIOTIC (linija boje marelice)

U slučaju čestih upala, ima smisla koristiti Prebiotic pjenu za čišćenje za svakodnevno pranje, jednom dnevno. Ako je upala doista vrlo česta (1x mjesečno), upotrijebite CLX pjenu za čišćenje sa zelenom crtom.

Prebiotske vaginalete preporučuju se za uporabu, nakon čestih uzroka upale, nakon posjeta bazenu, nakon menstruacije, nakon spolnog odnosa s neredovitim partnerom, tijekom terapije antibioticima, u razdobljima jačeg stresa … Preporučena upotreba u ovom slučaju je 1 vaginaleta navečer , 3 dana za redom.

Trudna sam.

CLX (zelena linija), PREBIOTIC (linija boje marelice), INTIMA (plava linija)

Sve naše linije mogu se koristiti i tijekom trudnoće.

Upala se gotovo očekuje tijekom trudnoće, pa mnogi ginekolozi savjetuju i preventivnu uporabu pjene za čišćenje CLX za svakodnevno pranje, jednom dnevno.

Bolni spolni odnosi također su česti tijekom trudnoće zbog suhoće sluznice, pa preporučujemo masy i hidratantnu kremu Intima Mucus za dodatnu hidrataciju.

Ako već imate upalu, preporučujemo korištenje CLX vaginaleta, 1-2 dnevno, 5-10 dana.

Ako upala nije prisutna, možete održavati odgovarajuću ravnotežu mikroflore s Prebiotic vaginaletama, 2x mjesečno, 1 vaginaleta, navečer.

 

Vidermina Intima otopina za čišćenje 300ml

Tražim jedostavnu liniju za svakodnevnu intimnu njegu i higijenu. Dodatno vlaženje sluznice važno mi je.

INTIMA (plava linija)

Za svakodnevnu intimnu njegu, za žene u reproduktivnoj dobi koje nemaju posebnih problema i one koje su navikle na više gel-sličnih otopina za čišćenje sapunom, otopina za čišćenje Intima, 1x dnevno za umivanje, bit će pravi izbor.

Kako biste dodatno navlažili intimna područja tijekom spolnog odnosa ili za svaki dan, preporučujemo upotrebu masti i hidratantne kreme Intima Mucus.

 

 

Nalazim se u razdoblju prije menopauze, u razdoblju menopauze ili u postmenopauzi. Sluznica može biti suša i može izazvati lagani svrbež ili peckanje.

DELIGYN (ružičasta linija), FITORMIL (bijelo-zelena linija)

Za žene u menopauzi najbolje su dvije linije: Deligyn i Fitormil.

Za čišćenje možete birati između otopine za čišćenje Deligyn i otopine za čišćenje Fitormil, za 1x dnevno čišćenje. Deligyn maramice za brzo osvježenje.

Za suhe sluznice na vanjskim genitalijama možete birati između intimnog gela Delygin ili Fitormil, upotrijebite po potrebi.

Ako su u rodnici prisutne i suhe sluznice i nelagoda, najviše će vam pomoći Fitormil vaginalete ili Delygin gel s aplikatorom. Koristite Fitromil vaginalete, 1x dnevno, 10 dana, zatim ako je potrebno, ili. 2x mjesečno, 1 vaginaleta. Deligyn gel s aplikatorom, 1 tuba dnevno, 6 dana zaredom, a zatim po potrebi, ili. 2x mjesečno.

 

Tražim intimnu njegu za kćer koja još nije u pubertetu (2 godine do 12 godina).

DELIGYN (ružičasta linija)

Za intimnu njegu djevojčica, otopina za čišćenje Delygin, 1x dnevno, najprikladnija je za svakodnevno čišćenje. Deligyn maramice za čišćenje za brzo osvježenje.

Ako djevojka ima crvenilo i / ili svrbež u intimnom području, preporučujemo uporabu Deligyn intimnog gela, upotrijebiti uz svaki oblog ili. nakon posjeta kupaonici, a najvažnija primjena je navečer prije spavanja. Umjesto običnog toaletnog papira ili mijenjanja gaza, preporučujemo korištenje maramica za čišćenje Delygin.

 

Vidermina Intima mucus lubrikant i ovlažilvač 30ml

 

Imam vrlo osjetljivu sluznicu, peče me i imam kiseli pH./ Imam lišaj ili drugu autoimunu bolest zbog koje imam vrlo osjetljivu sluznicu.

DELIGYN (ružičasta linija)

U slučaju vrlo osjetljive sluznice koja ne podnosi kiseli pH, jer izaziva neugodan osjećaj peckanja, preporučujemo uporabu linije Deligyn. Otopina za čišćenje Deligyn namijenjena je za svakodnevno pranje.